note Rendelőnkről

PARK Állatgyógyászati Centrum

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Rendelőnkről

A Mátyásföldi Állatorvosi Rendelőintézet Kft. 1991-ben alakult. Pesten az első magánkézben lévő állatorvosi rendelők között nyitottuk meg László utcai rendelőnket, a Mátyásföldi Állatorvosi Rendelőintézetet, ahol kitartó munkával sikerült a műszerezettséget magasan az átlag rendelők fölé emelnünk. László utcai rendelőnk nem tette lehetővé a további fejlődést, ezért 2008-ban elérkezett az idő a váltásra és jelenlegi címünkön, néhány utcával arrébb létrehoztuk a PARK Állatgyógyászati Centrumot.

A rendelőnk 160 négyzetméterén kényelmesen tudunk minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújtani. Felszereltségünk, melynek része: az ultrahang, a RTG, a vérnyomásmérő, a videóotoszkóp (fülvizsgálathoz), az ultrahangos fogkőeltávolító (depurátor) és a korszerű saját laborautomaták, mikroszkóp (vér- vizelet és egyéb kiegészítő vizsgálatokhoz). Műtőnkben a legtöbb operáció elvégezhető. Saját házipatikánkban a legtöbb kezeléshez szükséges gyógyszer, táp, kullancs és bolha elleni készítmény, és egyéb szükséges szerek, eszközök kaphatók. Rendelésre pedig akár 24 órán belül bármit igyekszünk beszerezni.

Kutyakozmetikánkra méltán büszkék vagyunk, mely Budapest egyik legszínvonalasa szolgáltatását nyújta, igen kedvező áron. Mesterfodrászunk kezei közül számtalan fajtagyőztes kerül ki, és fordul hozzánk kiállítás előtti felkészítésre. A jóeső köszönő képek szinte beborítják a kozmetika falát.

Sokoldalú tevékenységünkkel az állattartók igényeit igyekszünk kielégíteni mind szélesebb körben. A műszeres ellátottság mellett nagy hangsúlyt helyezünk kollégáink magas szintű tudására.

 Emellett nem csak szakmailag, hanem emberileg is igyekszünk helytállni, számunkra kiemelten fontos mind a gazdikkal, mind az állatokkal való a jó kapcsolat.

 Reméljük hamarosan Ön is felkeres minket rendelőnkben.