PARK Állatgyógyászati Centrum

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Hírek

Nyári szünet: nyitvatartás jún. 25-től júl. 6-ig csak 16-20 óra között

 

 

 

Nyári szünet!

 

Kedves Gazdik!

Ismét itt a nyár. Egész éves munka után kicsit elfáradtunk mi is.  Ezért június 25. és július 6. között pihenünk, hogy feltöltődve ismét minden figyelmünket a kis kedvencek gyógyításának szentelhessük. Urbán Dóra doktornő ezt az időszakot kihasználva egy külföldi nemzetközi konferencián is részt vesz. Idén Pesti József doktorra jut a feladat, hogy pótolva minket rendeljen, mert tudjuk, pácienseinknek bármikor segítségre lehet szüksége, de a fenti időszakban egyes szolgáltatásaink (műtétek, uh, laborok) csak korlátozottan állnak rendelkezésre. Ezért előzetes telefonos egyeztetés mindenképp javasolt. Rendelési időnk, ebben az időszakban a következőképpen alakul:

 

 

 

Június 25-től Július 6-ig:

 

Hétfő-Péntek:      16-20 óra között

 

Szombaton:       9-13 óra között

 

vagyunk nyitva

 

 

Megértésüket köszönjük!


 

 

 

Bankkártyás fizetés

Rendelőnkben lehetőség van bankkártyás fizetésre is!

 

Mikrochip akció

 Továbbra is akciós!!

Mikrochip beültetés

6500Ft helyett*

csak 2950 Ft

Semmi kisbetű, semmi feltétel, semmi plusz költség. Rendelőnkben az akció érvényes bármilyen állatra az időtartamon belül!

Az ár tartalmazza a mikrochip, árát a beültetés költségét és a regisztrációs díjat is!

Kistestű kutyák vagy cicák számára speciális mini mikrochipet alkalmazunk!

A chipezett, központi adatbázisban is rögzített állatok elveszésük esetén több mint 90% eséllyel visszakerülhetnek otthonukba. E nélkül egy kutya vagy macska megtalálásának esélye kisebb, mint 5%!

A 2012. júliusában elfogadott, az állatvédelmi törvényhez kapcsolódó 115/2012. (VI.11.) kormányrendelet 6.§ (11) szerint 2013. január 1-től minden kutya mikrochippel való ellátása KÖTELEZŐ!

*A 6500Ft a Magyar Állatorvosi Kamara ajánlásának megfelelő ár

 

 

 

 

Nyitvatartás
Kedves Gazdik!

 

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy rendelőnk 2018. januárjától VASÁRNAPonként bezár! 

 

Ismét aktívak a kullancsok!

Az utóbbi pár napban több esetben is diagnosztizáltunk babesiát, ezt a kullancsok által okozott fertőző betegséget, és többen jöttek amiatt is, mert az állatukban kullancsot találtak,  vagyis a kullancsok ismét aktivizálták magukat - így szeretnénk felhívni a figyelmet a kullancsok elleni védekezés fontosságára! Erről a témáról bővebben  -->ITT<--  olvashat.